mian_banner

образование

---Рециклируеми торбички
---Компостируеми торбички

Саудитска Арабия и Дубай последователно въведоха решения за опазване на околната среда

https://www.ypak-packaging.com/eco-friendly-packaging/
https://www.ypak-packaging.com/customize-clear-stand-up-coffee-pouch-bags-with-window-product/

В началото на годината Дубай и Саудитска Арабия последователно обявиха нови планове за опазване на околната среда.Например Дубай обяви, че от 1 януари 2024 г. постепенно се забраняват еднократните ежедневни стоки.До 2026 г. Дубай напълно ще отмени памучните тампони, пластмасовите контейнери за храна, еднократните покривки и т.н.Ако някой наруши правилата, глоба от 200 драма е около 30 щатски долара.За друг пример, Саудитска Арабия наскоро обяви, че степента на рециклиране и използване на домашния боклук е увеличена от сегашните 3%-4% на 95%.Твърди се, че това може да създаде близо 32 милиарда долара БВП и 100 000 работни места за Саудитска Арабия.

В YPAK работим с устойчиви материали за торби за опаковане на храни и кафе от много години, като компостируеми торби за кафе и рециклируеми торби за кафе.Нашите продукти са продавани в ЕС, Австралия и САЩ и са спечелили много добра репутация на пазара.

Моля свържете се с нас за повече информация:

https://www.ypak-packaging.com/printed-recyclablecompostable-flat-bottom-coffee-bags-with-valve-and-zipper-for-coffee-beanteafood-product/

Време на публикуване: 02 февруари 2024 г