mian_banner

Hoʻonaʻauao

---ʻO nā ʻeke hiki ke hana hou ʻia
--- Nā ʻeke hoʻopuehu

Hiki ke hoʻoheheʻe ʻia ka pepa kraft?

 

 

 

Ma mua o ke kūkākūkā ʻana i kēia pilikia, hāʻawi mua ʻo YPAK iā ʻoe i kekahi ʻike e pili ana i nā hui like ʻole o nā ʻeke pepa kraft.Hiki i nā ʻeke pepa Kraft me ke ʻano like ke loaʻa nā mea kūloko like ʻole, no laila e pili ana i nā waiwai o ka ʻeke.

https://www.ypak-packaging.com/contact-us/
https://www.ypak-packaging.com/uv-kraft-paper-compostable-flat-bottom-coffee-bags-with-valve-and-zipper-for-coffeetea-packaging-product/

 

 

 

1.MOPP/White Kraft Pepa/VMPET/PE
ʻO ka ʻeke pahu i hana ʻia i kēia hui ʻana o nā mea i loaʻa i kēia mau hiʻohiʻona: Nānā Pepa Me ka Paʻi Kiʻekiʻe.

 

 

 

2. Pepa Kraft Brown / VMPET / PE
Paʻi pololei ʻia kēia ʻeke ʻeke pepa kraft ma luna o ka pepa kraft brown.ʻOi aku ka maʻamau a kūlohelohe ka waihoʻoluʻu paʻi i paʻi pololei ʻia ma ka pepa.

https://www.ypak-packaging.com/digital-printing-recyclable-coffee-bean-bags-product/
https://www.ypak-packaging.com/custom-hot-stamping-kraft-paper-flat-bottom-coffee-bags-with-wipf-valve-product/

 

 

 

3.White Kraft Pepa/PLA
Paʻi pololei ʻia kēia ʻano ʻeke pepa kraft ma luna o ka pepa kraft keʻokeʻo keʻokeʻo, me nā kala maʻamau a kūlohelohe.No ka mea, hoʻohana ʻia ʻo PLA i loko, loaʻa iā ia ke ʻano o ka pepa retro kraft me ka loaʻa ʻana o nā waiwai paʻa o ka compostability/degradability.

 

 

 

4. Pepa Kraft Brown/PLA/PLA
Paʻi pololei ʻia kēia ʻano ʻeke pepa kraft ma luna o ka pepa kraft surface, e hōʻike pono ana i ke ʻano retro.Hoʻohana ka ʻaoʻao o loko i ka PLA pālua ʻelua, ʻaʻole ia e pili i nā waiwai hoʻomau o ka compostability/degradability, a ʻoi aku ka mānoanoa a ʻoi aku ka paʻakikī o ka pahu.

https://www.ypak-packaging.com/custom-hot-stamping-kraft-paper-flat-bottom-coffee-bags-with-wipf-valve-product/
https://www.ypak-packaging.com/custom-design-digital-printing-matte-250g-kraft-paper-uv-bag-coffee-packaging-with-slotpocket-product/

 

 

5.Pepa Laiki/PET/PE
Ua like nā ʻeke pepa kraft kuʻuna ma ka mākeke.Pehea e hāʻawi ai i kā mākou mea kūʻai aku me nā ʻeke kūʻokoʻa ʻoi aku ka pahuhopu o YPAK.No laila, ua hoʻomohala mākou i kahi hui waiwai hou, Rice Paper/PET/PE.ʻO ka pepa laiki a me ka pepa kraft ke ʻano o ka pepa, akā ʻo ka ʻokoʻa, ʻo ka pepa raiki he papa o ka fiber.Manaʻo pinepine mākou i nā mea kūʻai aku e ʻimi nei i ke ʻano i loko o ka pepa pepa.He mea hou kēia i ka ʻeke pepa kuʻuna.Pono e hoʻomaopopo ʻia ʻaʻole hiki ke hoʻopuehu ʻia ka hui ʻana o ka Pepa Raiki/PET/PE.

 

I ka hōʻuluʻulu ʻana, ʻo ke kī i ka hoʻoholo ʻana i ka hoʻomau ʻana o nā ʻeke pepa pepa kraft ʻo ia ke ʻano mea o ka ʻeke holoʻokoʻa.ʻO ka pepa Kraft hoʻokahi wale nō papa o nā mea.

He mea hana kūikawā mākou i ka hana ʻana i nā ʻeke ʻeke kope kope no nā makahiki he 20.Ua lilo mākou i hoʻokahi o nā mea hana ʻeke kope nui loa ma Kina.

Hoʻohana mākou i nā valve WIPF maikaʻi loa mai Swiss e mālama i kāu kofe hou.

Ua hoʻomohala mākou i nā ʻeke pili kaiaola, e like me nā ʻeke compostable a me nā ʻeke recyclable.ʻO lākou nā koho maikaʻi loa e hoʻololi i nā ʻeke plastik maʻamau.

Hoʻopili ʻia kā mākou papa inoa, e ʻoluʻolu e hoʻouna mai iā mākou i ke ʻano ʻeke, mea waiwai, nui a me ka nui āu e pono ai.No laila hiki iā mākou ke haʻi iā ʻoe.

https://www.ypak-packaging.com/digital-printing-recyclable-coffee-bean-bags-product/

Ka manawa hoʻouna: Mei-31-2024