mian_banner

Agụmakwụkwọ

---Obere akpa ndị a na-emegharịgharị
---Obere obere akpa

Amụma uto maka agwa kọfị sitere n'aka ndị otu mba ụwa.

https://www.ypak-packaging.com/products/

Dabere na amụma sitere na ụlọ ọrụ asambodo mba ụwa, a na-ebu amụma na nha ahịa kọfị akwụkwọ ndụ akwụkwọ ndụ akwụkwọ ndụ zuru ụwa ọnụ ga-eto site na ijeri US $ 33.33 na 2023 ruo ijeri US $ 44.6 na 2028, yana mmụba kwa afọ nke 6% n'oge amụma amụma. (2023-2028).

Ọchịchọ ndị ahịa na-eto maka mmalite kọfị na ịdị mma ebutela mmụba n'ụwa niile maka asambodokọfị.

Kọfị a kwadoro na-enye ndị na-azụ ahịa mmesi obi ike nke ntụkwasị obi ngwaahịa, na ụlọ ọrụ asambodo ndị a na-enye nkwa dị iche iche nke ndị ọzọ na omume ọrụ ugbo na gburugburu ebe obibi na àgwà dị na mmepụta kọfị.

Ka ọ dị ugbu a, ụlọ ọrụ asambodo kọfị mba ụwa ama ama gụnyere akwụkwọ ikike azụmaahịa nke Fair Trade, Rainforest Alliance Certification, UTZ Certification, USDA Organic Certification, wdg Ha na-enyocha usoro mmepụta kọfị na ụdọ ọkọnọ, na asambodo na-enyere aka melite ụkpụrụ ndụ nke ndị ọrụ ugbo kọfị ma na-enyere ha aka inweta nke ọma. nnweta ahịa site n'ịba ụba ahịa na kọfị a kwadoro.

Na mgbakwunye, ụfọdụ ụlọ ọrụ kọfị nwekwara ihe ha chọrọ na asambodo nke ha, dị ka asambodo 4C nke Nestlé.

N'ime asambodo ndị a niile, UTZ ma ọ bụ Rainforest Alliance bụ asambodo dị mkpa nke na-enye ndị ọrụ ugbo na-enye aka na-akụ kọfị ka ha na-elekọta obodo na gburugburu ebe obibi.

Akụkụ kachasị mkpa nke mmemme asambodo UTZ bụ traceability, nke pụtara na ndị ahịa maara kpọmkwem ebe na otu esi emepụta kọfị ha.

Nke a na-eme ka ndị na-azụ ahịa nwee mmasị ịzụta akwụkwọ ikikekọfị, si otú a na-ebute uto ahịa n'oge amụma.

Kọfị akwụkwọ ikike dị ka ọ ghọrọ nhọrọ a na-ahụkarị n'etiti ụdị ndị isi na ụlọ ọrụ kọfị.

Dị ka data netwọk kọfị si kwuo, ọchịchọ zuru ụwa ọnụ maka kọfị a kwadoro ruru 30% nke mmepụta kọfị a kwadoro na 2013, mụbara ruo 35% na 2015, wee ruo ihe fọrọ nke nta ka ọ bụrụ 50% na 2019. A na-atụ anya na nke a ga-abawanye n'ọdịnihu.

Ọtụtụ ụdị kọfị ama ama na mba ụwa, dị ka JDE Peets, Starbucks, Nestlé, na Costa, chọrọ n'ụzọ doro anya na ha niile ma ọ bụ akụkụ kọfị kọfị ha zụrụ ga-enwerịrị asambodo.


Oge nzipu: Sep-13-2023