mian_banner

Образование

---Ќесички за рециклирање
--- Ќесички за компостирање

Дали само пакувањето на кафето може да остане исто??

Денес светот пие кафе, а конкуренцијата меѓу брендовите на кафе станува се пожестока.Како да се искористи уделот на пазарот?Пакувањето може да им ја покаже сликата на брендот на потрошувачите на најинтуитивен начин.

Со растот на пазарот, YPAK направи пробив и во пакувањето.Голем напредок во индустријата е да се направат различни специјални процеси на една кеса за пакување.

 

 

 

1. Топло печат + прозорец

Марката е истакната во целото пакување со употреба на врело печат, а дизајнот на прозорецот им овозможува на потрошувачите јасно да ја набљудуваат ситуацијата на внатрешните производи.Ова е попопуларен избор на пазарот.

https://www.ypak-packaging.com/custom-rough-matte-finish-hot-stamping-uv-flat-bottom-coffee-bags-with-window-product/
https://www.ypak-packaging.com/custom-uv-hot-stamping-stand-up-pouch-coffee-bags-packaging-for-coffeetea-product/

 

 

2. Топло печат + УВ

Во прилог на традиционалното златно врело печат, имаме и разновидни бои за печатење од кои можете да изберете, како што е црно врело печат, и додадете слој од УВ врз основа на врело печат.Оваа текстурана и уникатна кесичка за кафе може да се види на прв поглед на пазарот.

 

 

 

3. ГРАБО МАТ ФИНИШ + прозорец

На клиентите од Блискиот Исток многу им се допаѓа овој тип на пакување.Ниската и едноставна боја плус уникатниот груб мат финиш исто така може да ја види свежината на зрната кафе внатре.

https://www.ypak-packaging.com/customize-clear-stand-up-coffee-pouch-bags-with-window-product/
https://www.ypak-packaging.com/printed-recyclablecompostable-flat-bottom-coffee-bags-with-valve-and-zipper-for-coffee-beanteafood-product/

 

 

 

4. може да се рециклира + груба мат завршница

За клиентите во регионите кои го следат одржливиот развој, YPAK препорачува употреба на материјали што се РЕЦИКЛИРААТ, заедно со уникатен груб мат финиш, кој е одржлив додека ги задржува карактеристиките на брендот.

 

 

 

5. компостира + УВ

За клиентите кои го сакаат чувството на крафт-хартија и имаат потреба од одржливо пакување, YPAK лансира компостирачко пакување за кафе, во кое УВ е најкласична процесна комбинација.Европските клиенти често го избираат ова.

https://www.ypak-packaging.com/uv-kraft-paper-compostable-flat-bottom-coffee-bags-with-valve-and-zipper-for-coffeetea-packaging-product/
https://www.ypak-packaging.com/contact-us/

 

 

 

6. Вметнување UV+ картичка

Ова е најновата технологија за пакување развиена од YPAK.Користи УВ технологија на многу фини линии и може да отвори и дупка за вметнување картичка на торбата.На неа можете да ја ставите промотивната визит-картичка на вашиот бренд, која е во првите редови на индустријата за кафе и го зајакнува имиџот на брендот.

 

 

Ние сме производител специјализиран за производство на кеси за пакување кафе повеќе од 20 години.Станавме еден од најголемите производители на кеси за кафе во Кина.

Ние користиме најквалитетни WIPF вентили од Швајцарија за да го одржуваме вашето кафе свежо.

Развивме еколошки кеси, како што се кеси за компостирање и кеси за рециклирање.Тие се најдобрите опции за замена на конвенционалните пластични кеси.

Во прилог на нашиот каталог, ве молиме испратете ни го типот, материјалот, големината и количината на торбата што ви треба.Па можеме да ве цитираме.

https://www.ypak-packaging.com/contact-us/

Време на објавување: мај-11-2024 година