mian_banner

Образование

---Ќесички за рециклирање
--- Ќесички за компостирање

Дали пакувањето YPAK може да се користи само за пакување кафе?

 

 

 

 

Многу клиенти прашуваат, вие сте фокусирани на пакувањето кафе веќе 20 години, дали можете да бидете подеднакво добри и во другите области за пакување?Одговорот на YPAK е да!

https://www.ypak-packaging.com/contact-us/
https://www.ypak-packaging.com/kraft-compostable-flat-bottom-coffee-bags-with-valve-and-zipper-for-coffee-beantea-packaging-product/

 

 

 

1.Ќесички за кафе
Како водечки производ на YPAK, ние сме несомнено експерт во полето на пакување кафе.Без разлика дали се работи за иновативни одржливи материјали или WIPF вентили увезени од Швајцарија, уверени сме дека можеме да се наречеме врвни во индустријата.

 

 

 

2. Кесички за чај
Со постепен пораст на културата на пиење чај во странство, побарувачката за пакување чај исто така се зголеми.YPAK, исто така, произведе многу кеси за пакување чај за странски клиенти.

https://www.ypak-packaging.com/mylar-stand-up-pouch-coffee-bags-with-valve-and-zipper-for-coffee-beanteafood-product/
https://www.ypak-packaging.com/cbd-mylar-plastic-digital-printing-flat-pouch-bag-for-candygummy-product/

 

 

 

3.CBD торбички
Како што се повеќе земји се приклучуваат кон легализацијата на марихуаната, на повеќе луѓе им се потребни пенливи кеси за бонбони со марихуана.YPAK прави сè, од една серија комплети за торбички до целиот пакет за клиентите.

 

 

 

4. Торба за храна за фет
Глобалната стапка на плодност опаѓа, но домашните миленици станаа важен член на семејството.Пакувањето производи за домашни миленици е исто така нова точка на раст.YPAK дизајнираше и произведе пакување храна за домашни миленици за многу клиенти.Безбедниот и сигурен квалитет е доверлив.

https://www.ypak-packaging.com/products/
https://www.ypak-packaging.com/custom-rough-matte-finish-hot-stamping-uv-flat-bottom-coffee-bags-with-window-product/

 

 

 

5. Торбички во прав
Од 2019 година, бројот на луѓе кои сакаат фитнес се зголемува од ден на ден.Стремежот на луѓето кон мускулите доведе до пораст на побарувачката за протеински прав.Брендовите на пазарот се доволни за купувачите да изберат.Како да ги направиме нашите клиенти врвни на пазарот?YPAK има добри идеи кои чекаат да ги откриете

 

 

 

6. Сет за филтри за кафе
Обичното инстант кафе повеќе не може да ги задоволи дневните потреби на љубителите на кафе.Луѓето често бараат поудобно бутичко кафе.Филтерот за кафе капе е најдоброто решение.YPAK ви обезбедува целосен сет на едношалтерски услуги за да ги решите вашите потреби за пакување филтри.

4
https://www.ypak-packaging.com/customize-clear-stand-up-coffee-pouch-bags-with-window-product/

 

 

 

7. Пакување сол за капење
Сол за капење, збор кој се чини дека е релативно ниш, но во Европа е неопходност луѓето да се опуштат.Каде што има побарувачка, има и пазар.YPAK има дизајнирано и развиено многу различни процеси на пакување сол за капење за клиентите.

 

 

 

8. Лименки
Додека повеќето луѓе на пазарот користат торбички за пакување кафе, YPAK најде помодерно пакување за клиентите - лименки.

https://www.ypak-packaging.com/custom-empty-metal-tin-can-50g-250g-tinplate-cans-coffee-con-packaging-with-screw-top-product/
https://www.ypak-packaging.com/contact-us/

 

 

 

9.Хартиени чаши
Секој човек на улица има шолја млечен чај или кафе, а потрошувачката на хартиени чаши за еднократна употреба е огромна.YPAK, професионална компанија за пакување, секако ја има оваа технологија на производство.

 

 

 

10. Чанта во облик
Не ви се допаѓа старата торбичка за стоење?Или квадратната чанта со рамно дно?YPAK ви препорачува да користите Shaped Bag.Имаме многу зрела технологија на производство.Можеме да ви помогнеме да ги завршите линиите што ги сакате.

дијамантски облик на крафт-хартиени кеси за кафе пакување со вентил
https://www.ypak-packaging.com/custom-hot-stamping-kraft-paper-flat-bottom-coffee-bags-with-wipf-valve-product/

 

 

Ние сме производител специјализиран за производство на кеси за пакување кафе повеќе од 20 години.Станавме еден од најголемите производители на кеси за кафе во Кина.

Ние користиме најквалитетни WIPF вентили од Швајцарија за да го одржуваме вашето кафе свежо.

Развивме еколошки кеси, како што се кеси за компостирање и кеси за рециклирање.Тие се најдобрите опции за замена на конвенционалните пластични кеси.

Во прилог на нашиот каталог, ве молиме испратете ни го типот, материјалот, големината и количината на торбата што ви треба.Па можеме да ве цитираме.


Време на објавување: мај-31-2024 година