mian_banner

A'oga

---Pu'e toe fa'aaogaina
---Pu'e Fa'apala

2024WBrC Champion Martin Wölfl China Tour, o fea e alu i ai?

 

 

 

I le 2024 World Coffee Brewing Championship, na manumalo ai Martin Wölfl i le siamupini o le lalolagi ma lana "6 mea fou fou" tulaga ese. O le iʻuga, o se tama talavou Austrian na "le iloa muamua se mea e uiga i mataupu e pei o le lelei o le vai poʻo le TDS" na tu manuia i luga o le tulaga o le lalolagi ma lauiloa i le tele o tagata.

https://www.ypak-packaging.com/contact-us/
https://www.ypak-packaging.com/contact-us/

 

"Ia sili atu tagata e gauai atu i le manaia ma le matagofie o le kofe e gaosia e lima"-Martin Wölfl e faʻamoemoe e faʻaosofia le tele o tagata e mafai e ala i vasega matai ma lauga.

Faatasi ai ma lenei manaʻoga, ua tulimatai atu Martin Wölfl e faʻasoa mea fou i luga o le malae ma tagata fiafia i le kofe i le lalolagi atoa.

O lana malaga i Saina o le a tumau mo le lua vaiaso sosoo, mai Guangzhou, o se aai e fetaui ai le fou ma le malosi, agai i luga, ma iu ai ina taunuu i Lujiazui Shanghai, o se nofoaga mataʻina e faʻafefiloi ai mea tau tupe ma le kofe.

Hong Kong: Setema 25 - kofe Sugar Black

Shenzhen: Setema 26 - kofe ECI, 27 - AllYouWant faleoloa sukalati

Guangzhou: Setema 28th - kofe sinapi, 29 Kolisi Ouhao - SUN Tele

Hangzhou: Oketopa 1 - Paka Kofe

Shanghai:

Oketopa 3rd - Brewista Shanghai Experience Center

Oketopa 4-5th - Tofo Tofo

Oketopa 6th - Lujiazui Coffee Culture Center

I le nofoaga, o le ae inu 3 fagu Lost Origin na fa'atau e Martin Wölfl.

1. Lost Origin x Finca Maya Geisha: latalata i le vaega manumalo na faʻaaogaina e Martin Wölfl i le tauvaga a le lalolagi.

2. Emerald Estate Private Bidding Batch: E tutusa le fanua, tutusa le faiga o galuega, o se oa mai le Panama BOP Vaiaso i lenei tausaga.

3. Bambito Estate Washed Geisha: O le vaega pito i luga o Geisha o le 2021 BOP Washed Champion Estate.

https://www.ypak-packaging.com/contact-us/
https://www.ypak-packaging.com/contact-us/

 

 

 

O brews uma o le a tuʻuina atu faʻatasi ma faʻamatalaga tutusa e pei o le World Championship, ma o faʻamatalaga uma ma faʻamaufaʻailoga o le a tumau le moni, e tuʻuina atu ia te oe le uluai toe faʻaleleia o le faʻaaliga o le siamupini.

O le YPAK o le fa'atauina o ato pusa kofe i le Siamupini a le Lalolagi o le a fa'afouina mea na tutupu ma fefa'asoaa'i ma ē e fiafia i le kofe. Afai e te fiafia, e mafai ona e alu i le vaaiga ma le YPAK e talanoaina le manaia o le kofe ma Martin Wölfl.


Taimi meli: Sep-21-2024