mian_banner

A'oga

---Pu'e toe fa'aaogaina
---Pu'e Fa'apala

O tulafono fa'a-Sipaniolo fou e fa'alautele auala e fa'alauiloa ai le toe fa'aaogaina o pusa palasitika

I le aso 31 o Mati, 2022, na pasia ai e le Palemene Sipaniolo le Tulafono o otaota ma eleelea e faʻaleleia ai le tamaoaiga o le tamaoaiga, faʻasaina le faʻaaogaina o le phthalates ma le bisphenol A i le afifiina o meaʻai ma lagolagoina le toe faʻaaogaina o meaʻai afifi i le 2022 O le a amata aloaia ia Aperila 9.

O le tulafono e fa'atatau i le fa'aitiitia o le fa'atupuina o otaota, ae maise o palasitika e fa'aaoga tasi, ma pulea le leaga o a'afiaga o le afifiina o otaota i le soifua maloloina o tagata ma le si'osi'omaga, ma fa'alauiloa le atina'eina o le tamaoaiga fa'a taamilo.O lenei tulafono e suitulaga i le Tulafono Nu. 22/2011 e uiga i le Pulea o otaota ma palapala eleelea o le 28 Iulai 2011 ma aofia ai le Directive (EU) 2018/851 i otaota ma le Directive (EU) 2019/904 i le faʻaitiitia o nisi o Faʻatonuga i le aʻafiaga o le siosiomaga. o nisi o oloa palasitika na tu'ufa'atasia i le faiga fa'aletulafono a Sepania.

Fa'atapula'a ituaiga oloa palasitika i luga o le maketi

Ina ia faʻaitiitia le aʻafiaga o oloa palasitika i luga o le siʻosiʻomaga, o le "Taifaʻatasi ma le Faʻaleagaina o le eleele Faʻalauiloaina o le Circular Economy Law" faʻaopoopo ituaiga fou o palasitika e faʻasa ona tuʻuina i luga o le maketi Sipaniolo:

1. O oloa palasitika o loʻo taua i le vaega IVB o le Faʻaopoopoga i le Tulafono Faʻatonutonu;

2. Soʻo se oloa palasitika faia e faʻaaoga ai palasitika oxidatively degradable;

3.Plastic oloa faʻatasi ma le faʻapipiʻiina ma le loto i ai microplastics itiiti ifo i le 5 mm.

E tusa ai ma tapulaʻa o loʻo faʻatulagaina i se vaega, o aiaiga o le Annex XVII i le Tulafono Faʻatonutonu (EC) Numera 1907/2006 a le Palemene Europa ma le Fono (REACH Regulation) o le a faʻaaogaina.

O lo'o fa'ailoa mai e le Annex IVB e fa'apea, o mea fa'apipi'i fa'aaoga e pei o fugala'au, mea'oti, ipu, straws, fagu inu, fasilaau e fa'aoga ma fa'afeso'ota'i paluni, ipu inu e faia i le polystyrene fa'alautele, ma isi e fa'asa ona tu'u i luga o le maketi, e pei o le mo faamoemoega faafomai, ma isi. Vagana ua aiaia.

Fa'alauiloa le toe fa'aogaina ma le fa'aogaina o palasitika

O le Tulafono Numera 22/2011 o le Tulafono Numera 22/2011 ua toe teuteu ai le Tulafono Numera 22/2011: i le 2025, o fagu polyethylene terephthalate (PET) uma e tatau ona i ai le itiiti ifo i le 25% le palasitika toe faʻaaogaina, E oʻo atu i le 2030, e tatau ona iai i totonu o fagu PET a itiiti mai. 30% palasitika toe fa'aaogaina.O lenei tulafono faatonutonu e faʻamoemoe e faʻalauteleina le atinaʻeina o le maketi lona lua mo PET toe faʻaaogaina i Sepania.

E le gata i lea, ina ia faʻalauiloaina le toe faʻaaogaina o oloa palasitika, o le vaega palasitika toe faʻaaogaina o loʻo i totonu o oloa e faʻatatau i lafoga e le o lafoga.O faiga fa'aulufale mo oloa i totonu o le lautele o le fa'atatau o lafoga e tatau ona fa'amauina le aofa'i o palasitika fa'aulufale mai e le toe fa'aaogaina.O lenei tulafono faatonutonu e amata faamamaluina mai ia Ianuari 1, 2023.

https://www.ypak-packaging.com/eco-friendly-packaging/
https://www.ypak-packaging.com/eco-friendly-packaging/

Amata mai Ianuari 1, 2023, e tusa ai ma mataupu faavae o le tamaoaiga faʻasalalau, Sepania o le a amata ona tuʻuina atu se lafoga palasitika i luga ole faʻaoga tasi, faʻapipiʻi palasitika e le toe faʻaaogaina.

Mea tau lafoga:

E aofia ai tagata gaosi oloa i Sepania, kamupani ma tagata faigaluega a le tagata lava ia o loʻo faʻaulufale mai i Sepania ma auai i faʻatauga i totonu o le EU.

Lafoga lautele:

O lo'o i ai se manatu lautele o le "fa'apipi'i palasitika e le toe fa'aaogaina", e aofia ai:

1. Fa'aaogaina e gaosia ai mea e le toe fa'aaogaina pusa palasitika mea ua mae'a;

2. Fa'aaogā e fa'amau ai, fefa'ataua'iga pe fa'aali atu oloa palasitika e le toe fa'aaogaina;

3. pusa palasitika e le mafai ona toe fa'aaogaina.

O nisi o fa'ata'ita'iga o oloa o lo'o i totonu o le lautele o lafoga e aofia ai ae le gata i: taga palasitika, fagu palasitika, pusa palasitika fa'apipi'i, ata fa'apipi'i palasitika, mea fa'apipi'i palasitika, ipu palasitika, mea'ai laulau palasitika, straws palasitika, ato fa'apipi'i iila, ma isi.

Pe fa'aogaina nei oloa mo le afifiina o mea'ai, meainu, mea e mana'omia i aso uma po'o isi mea, pe a fai o le afifiina i fafo o le afifi e fai i le palasitika, o le a fa'ae'eina le lafoga o le afifiina.

Afai o se palasitika toe fa'aaogaina, e mana'omia se tusi pasi toe fa'aaogaina.

fua lafoga:

Ole fua faatatau ole lafoga ole EUR 0.45 ile kilokalama e fa'atatau ile ta'utinoga o le mamafa i le Mataupu 47.

O manatu o le puipuiga o le siosiomaga ma atinae gafataulimaina o loʻo faʻaalia i le tele o atunuu i le lalolagi atoa.O le i'uga, o lo'o fa'atupula'ia le fa'amanino i le mana'omia o le suia o pusa palasitika fa'aaoga e tasi i isi mea e toe fa'aaogaina pe fa'aleagaina.O lenei suiga ua mafua ona o le amanaia o aafiaga leaga o otaota palasitika i le siosiomaga, aemaise lava i tulaga o le filogia ma le faaitiitia o punaoa faalenatura.

https://www.ypak-packaging.com/contact-us/
https://www.ypak-packaging.com/products/

I le tali atu i lenei mataupu faigata, o le tele o atunuu o loʻo faʻamuamua le sailiga mo tagata faʻatau oloa faʻalagolago e faafaigofie ai le liua o pusa palasitika i isi mea e mafai ona toe faʻaaogaina poʻo biodegradable.O le sini o le suia atoa o pusa palasitika i mea e faʻaleleia ai le siosiomaga, ma faʻaitiitia ai le avega o le siosiomaga e mafua mai i palasitika e le toe faʻaaogaina.

O le suiga mai le afifiina palasitika i le afifiina e mafai ona toe faʻaaogaina poʻo le biodegradable ose laʻasaga taua lea i le ausiaina o le faʻaauau ma faʻaitiitia le tulaga faʻaola o pisinisi eseese.E ala i le taliaina o lenei suiga, e mafai e pisinisi ma tagata fa'atau ona saofagā i le puipuia o le siosiomaga ma punaoa faanatura.

O mea fa'apipi'i toe fa'aaogā ma fa'aolaola e ofoina mai ai se tali fa'amoemoeina i lu'itau o lo'o fa'atupuina e fa'apipi'i palasitika masani.E le gata o nei auala e faʻaitiitia ai le faʻalagolago i punaoa e le mafai ona faʻafouina, e fesoasoani foi i le faʻaitiitia o le faʻaputuina o otaota palasitika i lapisi ma sami.E le gata i lea, o le faʻaogaina o mea faʻapipiʻi toe faʻaaogaina ma biodegradable e lagolagoina ai le tamaoaiga faʻasalalau e ala i le faʻalauiloaina o le toe faʻaaogaina ma le toe faʻaaogaina o mea, ma faʻaitiitia ai le aʻafiaga atoa o le siosiomaga.

A'o fa'aauau pea le fa'atupula'ia o le mana'oga mo le afifiina o le si'osi'omaga, o lo'o molimauina e le alamanuia le si'itia o fa'afouga ma fa'atekonolosi aga'i i luma e fa'atatau i le atina'eina o vaifofo gafataulimaina.E aofia ai le su'esu'eina o mea fou ma faiga fa'agaioiga e fa'atatau i ta'iala o le fa'atonutonuina o le si'osi'omaga ma le fa'aleleia o puna'oa.

I se aotelega, o le vave suia o pusa palasitika i isi mea e mafai ona toe faʻaaogaina poʻo mea e mafai ona faʻaleagaina e atagia mai ai se suiga taua i le faʻaleleia o le siosiomaga.E ala i le fa'amuamua o le afifiina o le si'osi'omaga, o lo'o faia e atunu'u ma kamupani ni laasaga fa'atino e fo'ia ai lu'itau o le si'osi'omaga e feso'ota'i ma otaota palasitika.O lenei suiga e le gata o loʻo vaseina ai se tautinoga i le puipuiga o le siosiomaga ae o loʻo faʻaalia ai foi se taumafaiga tuʻufaʻatasia e fausia se lumanaʻi sili atu ona gafataulimaina ma faʻamalosia mo tupulaga o le lumanaʻi.

https://www.ypak-packaging.com/custom-recyclable-rough-matte-finish-flat-bottom-coffee-pouch-bags-with-zipper-for-coffee-packaging-product/
https://www.ypak-packaging.com/custom-plastic-mylar-kraft-paper-mette-flat-bottom-pouch-coffee-box-and-bag-set-packaging-with-logo-product/

 

 

O matou o se gaosiga faʻapitoa i le gaosia o taga pusa kofe mo le silia ma le 20 tausaga.Ua avea i matou ma se tasi o gaosi kofe sili ona tele i Saina.

Matou te fa'aogaina valve WIPF sili ona lelei mai Suiselani e fa'afou ai lau kofe.

Ua matou atina'e taga fa'alelei, e pei o taga fa'afefeteato toe fa'aaogaina ma mea fa'apipi'i PCR.O filifiliga sili ia e sui ai taga palasitika masani.

Fa'apipi'i la matou fa'amatalaga, fa'amolemole lafo mai le ituaiga ato, meafaitino, tele ma le aofa'i e te mana'omia.O lea e mafai ai ona matou sii maia oe.


Taimi meli: Apr-12-2024