mian_banner

A'oga

---Pu'e toe fa'aaogaina
---Pu'e Fa'apala

O le maketi o le kofe malulu malulu o le lalolagi e faʻamoemoe e faʻaiva i le 10 tausagas

https://ypak-packaging.com/https://www.ypak-packaging.com/about-us/

E tusa ai ma faʻamatalaga faʻamatalaga mai kamupani faufautua mai fafo, o le maketi kofe malulu malulu o le a oʻo atu i le US $ 5.47801 piliona i le 2032, o se siitaga tele mai le US $ 650.91 miliona i le 2022. E mafua lenei mea ona o suiga i mea e fiafia i ai tagata faʻatau mo oloa kofe ma le unaʻia mo le atinaʻeina lelei o oloa. .

E le gata i lea, o le siʻitia o tupe maua faʻaaogaina, faʻateleina le manaʻomia mo le taumafaina o le kofe, suiga i le faʻaogaina o mamanu, ma le tulaʻi mai o faʻasalalauga fou o loʻo faia foi se sao lelei i le tuputupu aʻe o le maketi kofe malulu.

E tusa ai ma le lipoti, o Amerika i Matu o le a avea ma maketi sili ona tele o le kofe malulu malulu i le lalolagi, e tusa ma le 49.27%.O lenei mea e mafua ona o le siʻitia o le malosi faʻaalu a le Millennials ma faʻateleina le faʻalauiloaina o aoga faʻalesoifua maloloina o le kofe malulu malulu, faʻateleina le faʻatupulaia o taumafa i totonu o le itulagi.

O loʻo faʻamoemoe e oʻo atu i le 2022, o oloa kofe malulu malulu o le a faʻaaogaina le tele o le kofe Arabica e fai ma elemene, ma o le a faʻaauau pea lenei tulaga.O le fa'ateleina o le ulu atu o le kofe malulu malulu (RTD) ua saunia e inu o le a fa'aosoina ai fo'i le fa'atupulaia o le taumafa kofe malulu.

O le tula'i mai o le RTD packaging e le gata e fa'afaigofie ai ituaiga kofe fou fa'ato'a fa'alaua'i e fa'alauiloa a latou oloa fa'atau kofe, ae fa'afaigofieina fo'i e tupulaga talavou e inu kofe i fa'ata'ita'iga taumafa i fafo.

O vaega ia e lua o ni maketi fou, lea e fa'amalosia ai le fa'alauiloaina o le kofe malulu.

E fa'atatau e o'o atu i le 2032, o fa'atauga fa'atau i luga o le initaneti o le a maua ai le 45.08% o le maketi kofe malulu ma pulea le maketi.O isi auala fa'atau e aofia ai supamaketi, faleoloa fa'atau ma fa'atau tu'usa'o.


Taimi meli: Sep-19-2023