mian_banner

A'oga

---Pu'e toe fa'aaogaina
---Pu'e Fa'apala

Le fou 2024/2025

o le a oo mai le vaitau, ma o le tulaga o le tele o atunuu e gaosia kofe i le lalolagi ua aoteleina

 

 

Mo le tele o atunuu gaosi kofe i le itu i matu o le lalolagi, o le 2024/25 vaitau o le a amata ia Oketopa, e aofia ai Kolomupia, Mekisiko, Costa Rica, El Salvador, Kuatemala, Honduras ma Nicaragua i Amerika Tutotonu ma Saute; Etiopia, Kenya, Côte d'Ivoire i Aferika i Sasae ma Sisifo; ma Vietnam ma Initia i Sautesasae Asia.

Ona o nisi o atunuu ua taʻua i luga na masani ona aafia i le tau o le El Niño i le amataga o le tuputupu aʻe o le vaitau, o le talaʻaga mo le gaosiga o gaosiga o le vaitau fou e fefiloi.

https://www.ypak-packaging.com/contact-us/
https://www.ypak-packaging.com/contact-us/

 

 

 

I Kolomupia, o loʻo i ai se faʻaleleia lelei, ma o le vaitau fou o le kofe gaosiga o loʻo faʻamoemoe e oʻo atu i le 12.8 miliona taga. O le a fa'atupula'ia fo'i le kofe i totonu o le atunu'u i le 1.6% i le 2.3 miliona taga.

 

 

 

 

I Mekisiko ma Amerika Tutotonu, o le aofaʻi o gaosiga o loʻo faʻamoemoe e oʻo atu i le 16.5 miliona ato, o se faʻaopoopoga o le 6.4% pe a faʻatusatusa i le sefulu tausaga talu ai.

https://www.ypak-packaging.com/contact-us/
https://www.ypak-packaging.com/contact-us/

 

 

 

 

O faʻaopoopoga laiti i Honduras, Nicaragua ma Costa Rica e faʻamoemoe e saofagā i le toe faʻaleleia, ae o le a tumau pea le 12.50% i lalo ifo o le gaosiga maualuga o le itulagi i nai tausaga talu ai.

 

 

 

I Uganda, e ui ina maualuga tau mo le kofe Robusta ua faaosofia ai le tele o oloa auina atu i fafo mai le atunuu, o le gaosiga o loʻo faʻamoemoe e tumau pea i le vaitau fou i le tusa ma le 15 miliona ato.

https://www.ypak-packaging.com/contact-us/
https://www.ypak-packaging.com/contact-us/

 

 

 

 

I Etiopia, o le vaitau fou o le kofe gaosiga o loʻo faʻamoemoe e oʻo atu i le 7.5 miliona taga, ae tusa ma le afa o le gaosiga o le a faʻaaogaina i totonu o le atunuʻu ae o le afa o loʻo totoe o le a auina atu i fafo.

 

 

 

 

I Vietnam, o loʻo faʻaauau pea le taulaʻi o le maketi i le atinaʻeina o le tau i nofoaga e gaosia ai kofe, ma o tau o loʻo i ai nei ua uma ona faʻaumatia aʻafiaga leaga o le tau o El Niño talu ai. E ui lava e eseese faʻamatalaga o gaosiga aʻo leʻi oʻo i le vaitau fou, o le faʻaitiitia o le gaosiga e masani ona faʻamoemoeina.

https://www.ypak-packaging.com/contact-us/
https://www.ypak-packaging.com/compostable-matte-mylar-kraft-paper-coffee-bag-set-packaging-with-zipper-product/

O kofe fa'apitoa fa'apipi'i la'ititi o le maketi ma atina'e, ma o lo'o va'ava'ai le lalolagi mo le fa'atauina o ato fa'apipi'i kofe fa'atuatuaina

O matou o se gaosiga faʻapitoa i le gaosia o taga pusa kofe mo le silia ma le 20 tausaga. Ua avea i matou ma se tasi o gaosi kofe sili ona tele i Saina.

Matou te fa'aogaina valve WIPF sili ona lelei mai Suiselani e fa'afou ai lau kofe.

Ua matou atina'e ato fa'alelei, e pei o taga fa'apala ma ato toe fa'aaogaina, ma mea fou fa'alauiloa PCR.

O filifiliga sili ia e sui ai taga palasitika masani.

O la matou fa'amama kofe kofe e faia i mea Iapani, o le mea sili lea ona lelei i luga o le maketi.

Fa'apipi'i la matou fa'amatalaga, fa'amolemole lafo mai le ituaiga ato, meafaitino, tele ma le aofa'i e te mana'omia. O lea e mafai ona matou sii maia oe.


Taimi meli: Sep-27-2024