mian_banner

A'oga

---Pu'e toe fa'aaogaina
---Pu'e Fa'apala

O le a le aafiaga o le tau maualalo o le kofe i luga o fale gaosi oloa

 

 

Ina ua maeʻa le maualuga o le tau o le kofe ia Aperila ona o le lamala ma le maualuga o le vevela i Vietnam, o tau o le Arabica ma Robusta kofe na vaaia suiga tetele i le vaiaso talu ai.O tau o le kofe Arabica na pa'ū i luga atu i le 10% i vaiaso taʻitasi, ae o le tau o le kofe Robusta na pa'ū i luga o le 10%.O tau o lumana'i na pa'u i luga atu i le 15% i le vaiaso, e mafua ona o le toe fo'i mai o timuga i nofoaga e gaosia ai kofe i Vietnam.

Fa'asologa o tau o le kofe Arabica i le lumana'i i le vaiaso talu ai:

https://www.ypak-packaging.com/contact-us/
https://www.ypak-packaging.com/contact-us/

 

 

 

 

Fa'asologa o tau o le kofe Robusta i le vaiaso talu ai:

 

 

 

E tusa ai ma faʻamaumauga mai le matagaluega o le meteorological i le lotoifale, ua timu toetoe lava i Vietnam uma talu mai le faaiuga o Aperila.O timuga sa maualuga e pei o le 130 mm latalata i Hanoi i le itu i matu, ma timuga i itumalo i saute, e aofia ai le ogatotonu o le mauga, e amata mai i le 20 mm i le 40 mm.O le tuai o timuga na fesoasoani i le kofe Vietnamese e fuga lelei, faʻamalieina popolega i maketi ma mafua ai ona paʻu le tau o le kofe.

https://www.ypak-packaging.com/products/
https://www.ypak-packaging.com/products/

 

 

Ae ui i lea, e taua le matauina o loʻo i ai pea "tulaga natia" i le tau o Vietnam:

1. E tumau pea timuga e le masani, ma ona o le misia o le vaitau fuga ia Aperila, e le mafai ona toe faʻaleleia atoatoa le gaosiga o le kofe.

2. E ui i timuga, na tumau pea le maualuga o le vevela, ma le vevela i le salafa o le atunuʻu e tumau pea ile 35 tikeri Celsius.

Vietnam's fa'aputuga o timuga i le vaiaso talu ai:

E le gata i le toe foi mai o timuga i nofoaga e gaosia ai kofe i Vietnam, o le siitia o le kofe i luga o fefaʻatauaiga ma le faʻateleina o le kofe i fafo atu o le lalolagi na fesoasoani foi i le paʻu o tau.

E oʻo mai i le aso 3 o Me, ua faʻateleina le numera o kofe faʻamaonia i luga o le US ICE Exchange mo le 12 vaiaso sosoo.Ua si'itia le aofa'i o fa'atau kofe Arabica i le toeitiiti atoa le tausaga, ma ua si'itia fo'i le aofa'i o kofe Robusta i le toeitiiti atoa le lima masina le maualuga.

E le gata i lea, o faʻamaumauga mai le International Coffee Organization na faʻaalia ai le aofaʻi o le 12.99 miliona taga kofe na faʻatau atu i fafo i le lalolagi ia Mati, o se faʻaopoopoga e 8.1% pe a faʻatusatusa i le vaitaimi tutusa i le tausaga talu ai.

Ina ua mae'a le suiga o tau o le lumana'i faavaomalo, na pa'u i le taimi e tasi le tau o kofe i totonu o Pasila.I le taimi lava e tasi, o le tau moni na pa'ū mai le 5.25 i le 5.10 faʻasaga i le tala Amerika, faʻateleina ai le paʻu o tau kofe.

I le itu i saute o Minas Gerais, le pito sili ona tele o le kofe a Pasila, o le tau masani o le kofe Arabica Good Cup ia Aperila o le 1,212 reais / taga, ma oʻo atu i le 1,340 reais / taga i le faaiuga o Aperila.tumutumu.Ae i le amataga o Me, o le tau na paʻu vave i le 1,170 reais / taga.

https://www.ypak-packaging.com/products/
https://www.ypak-packaging.com/printed-recyclablecompostable-flat-bottom-coffee-bags-with-valve-and-zipper-for-coffee-beanteafood-product/

E taua le matauina e ui lava ina pa'ū le tau o le kofe Pasila i le amataga o Me, ae na maualuga pea nai lo le vaitaimi tutusa i le tausaga talu ai ma le tau masani o le lima tausaga talu ai, e tusa ma le 894 reai/bag.

O lo'o fa'amoemoe le maketi a'o aga'i mai le vaitau fou o le seleselega o kofe, o le tau fa'ato'a o le kofe Pasila o le a feagai ma isi fa'alavelave le lelei, e pei ona va'aia mai le tau fa'akonekarate mamao - o le tau pito lata mai o le kofe o le vaitau muamua na tu'uina atu ia Setema o le 1,130. reais Er/bag, lea e maualalo ifo nai lo le tau maketi o loʻo iai nei.

I isi nofoaga o lo'o gaosia ai Pasila, e maualalo le tau o kofe.Ole tau fou ole kofe ile Rio de Janeiro ile va ole 1,050-1,060 reais/pe.

E taua le maitauina a o faʻaauau pea ona paʻu tau i nofoaga e gaosia ai kofe, o le faʻafefea ona faʻateleina le faʻatauga o le maketi e sili ona taua.Faatasi ai ma i latou, o le afifiina o le auala sili ona tuusaʻo o le faʻalauiloaina.O suʻesuʻega e faʻaalia ai o le tele o tagata faʻatau e naunau e totogi mo afifi matagofie ma tulaga ese.I le taimi nei, e tatau ona e suʻeina se faʻapipiʻi faʻapipiʻi e mafai ona fesoʻotaʻi ma felagolagomaʻi sologa lelei.

O matou o se gaosiga faʻapitoa i le gaosia o taga pusa kofe mo le silia ma le 20 tausaga.Ua avea i matou ma se tasi o gaosi kofe sili ona tele i Saina.

Matou te fa'aogaina valve WIPF sili ona lelei mai Suiselani e fa'afou ai lau kofe.

Ua matou atina'e ato fa'alelei, e pei o ato fa'apala ma ato toe fa'aaogaina.O filifiliga sili ia e sui ai taga palasitika masani.

Fa'apipi'i la matou fa'amatalaga, fa'amolemole lafo mai le ituaiga ato, meafaitino, tele ma le aofa'i e te mana'omia.O lea e mafai ai ona matou sii maia oe.


Taimi meli: Me-10-2024